Olen Katariina Kirves monipuolinen visuaalisen alan ammattilainen, jonka intohimona ovat värit, erilaiset muotokielet. Yli 7 vuoden kokemus graafiselta alalta on vahvistanut osaamistani, ja olen toteuttanut monipuolisia projekteja.

Taide on aina ollut elämässäni läsnä, mutta vasta viime vuosina olen syventynyt taiteilijana. Taiteeni ammentaa inspiraatiota ympäröivästä elämästä, graafisesta maailmasta, musiikista sekä luonnosta. Eri materiaalit kiehtovat minua, ja olen kokeillut rohkeasti erilaisia työtapoja. Kiinnostukseni ympäristöystävällisiin ratkaisuihin on ohjannut minua käyttämään kierrätettäviä materiaaleja veistostöissäni.

Teen maalauksia, digitaalista taidetta sekä veistoksia, ja taiteellisen matkani varrella olen innostunut myös muotoilusta, luoden koruja ja valaisimia. Minulle on tärkeää, että taide voisi löytää tiensä jokaiseen kotiin ilman, että hinta estää sen nauttimisen. Tarjoan myös mahdollisuuden tilata yksilöllisen taideteoksen, joka on räätälöity sopimaan budjettiisi ja henkilökohtaiseen makuusi.

Tilaukset ja yhteistyöehdotukset: katariina.kirves@gmail.com

Instagram: katariinakirves

Luo kotisivut ilmaiseksi!